Rustiekkaarsen

Rustieke kaarsen. Kies je kleur

Stompkaarsen, tafelkaarsen, bolkaarsen, mammoetkaarsen en blokkaarsen. In vele afmetingen en kleuren verkrijgbaar. Dat is het assortiment rustieke kaarsen van Kaarsengroothandel.com. ‘Colour your home’ zegt Bolsius en met een keuze uit meer dan 30 kleuren kaarsen moet dat zeker lukken. Kies uw favoriete kleur en plaats vandaag nog uw bestelling bij Kaarsengroothandel.com.

Mooie rustieke kaarsen voor thuis

De rustieke kaarsen zijn per kleine aantallen verpakt zodat u meerdere kleuren en varianten kunt combineren zonder heel veel kaarsen te kopen. Zo geniet iedereen van de kaarsen van Kaarsengroothandel.com. Bestel uw rustieke kaarsen in de online winkel en krijg ze binnen een paar werkdagen al thuisbezorgd. Bestelt u als zakelijke klant? Dan is het zelfs mogelijk om per pallet te bestellen. Om gebruik te maken van deze dienst neemt u contact op met Kaarsengroothandel.com en bespreekt u de mogelijkheden met een van onze medewerkers.

Direct contact

Kaarsengroothandel.com is hoofdzakelijk actief als webwinkel, maar we bieden ook ouderwets goede service. Uw wensen staan voorop dus laat het weten als u een speciaal verzoek hebt. Daarvoor neemt u direct contact op met Kaarsengroothandel.com via ons contactformulier.

Rustiekkaarsen assortiment

Rustiekkaarsen favorieten