Retourneren

Retourneren

Product beschadigd bij aflevering

Als je bij ontvangst merkt dat een product beschadigd is, laat dit dan binnen 3 dagen per mail of telefoon aan ons weten. (o.v.v. het ordernummer) We bepalen dan in overleg wat de beste oplossing is.

Product niet naar wens?

Als een artikel niet naar wens is, kun je de order binnen 14 dagen na ontvangst annuleren. Laat ons dit svp even weten per mail of telefoon. (o.v.v. het ordernummer) Je kunt de bestelling laten ophalen of zelf terugsturen (binnen 14 dagen). De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Uitgesloten van retourrecht?

Alle producten dienen ongebruikt en onbeschadigd te worden teruggestuurd. We kunnen geen aangebroken en/of beschadigde verpakkingen terugnemen. Ongefrankeerde retourzendingen worden geweigerd.

Retourzending laten

Wij kunnen de retourzending bij je laten ophalen. De kosten hiervan bedragen € 9,95 per colli en worden verrekend met de terugbetaling.

Retourzending zelf terugsturen

Als je de retourzending zelf naar ons wilt versturen, houd er dan rekening mee dat de goederen deugdelijk verpakt zijn en (een kopie van) de pakbon is bijgesloten. Schrijf niet op de originele verpakking en plak er geen stickers op.

Terugbetaling

Wanneer we de retourzending in goede staat hebben ontvangen, wordt je tegoed (orderbedrag + verzendkosten – evt. kosten voor het ophalen) binnen 5 werkdagen teruggestort via de wijze waarop de order is betaald.