liquid wax

Wilt u wél al het mooie van kaarslicht, maar niet de ongemakken? Kies dan voor Flexilight liquid wax producten. De olievullingen branden lang, schoon en veilig. Zonder dat u er omkijken naar heeft. Zeg gedag tegen gemorst kaarsvet en het schoonmaken van kandelaars en kaarsenhouders. Flexilight vullingen walmen niet, roeten niet en branden volledig geurloos. Flexilight is marktleider in thuisland Duitsland en zorgt in duizenden horecabedrijven in meer dan 25 landen voor sfeerlicht.
Bezoek de website voor meer informatie

(!) U wordt doorverwezen naar de website van Flexilight Nederland waar u de producten rechtstreeks bestelt.

Flexilight® olievullingen zijn leverbaar in diverse afmetingen voor gebruik in Flexilight Professional lamphouders, Flexilight Pillar stompkaarsen óf natuurlijk in uw eigen houders!
Flexilight® liquid wax kaarsen worden in Duitsland geproduceerd onder de strengste kwaliteitseisen. Hierdoor bent u verzekerd van de beste brandeigenschappen. Uniek is de keuze uit drie verschillende vlamgroottes. Hiermee kiest u zelf voor meer lichtopbrengst of meer branduren.

Klik hier om olievullingen te bestellen in de Flexilight webshop

In de Flexilight® Easy serie is een grote variatie tafellampen verkrijgbaar. Van robuust hout tot chique geborsteld goud en met zes verschillende kleuren glas. Daarnaast is er de stijlvolle kunststof Lumis, welke geschikt is voor binnen en buiten. In alle lampen brandt de voordelige Flexilight Easy vulling, met keuze uit twee vlamgroottes en een brandduur tot 53 uur.

Klik hier om Flexilight Easy te bestellen in de Flexilight webshop

Flexilight Pillars zijn kaarshouders met de vorm en uitstraling van klassieke stompkaarsen. Bovenin brandt een Flexilight liquid wax vulling, welke één geheel vormt met de pillar door een sierhuls in dezelfde kleur. Doordat de speciale kunststof deels lichtdoorlatend is, wordt het
natuurlijke effect van het kaarslicht versterkt. Een ideale stompkaars dus, die niet opbrandt, geen kaarsvet lekt en er altijd uitziet als nieuw.