Kaarsen voor de horeca

Kaarsen voor de Horeca webshop

Sinds 2007 staat KaarsenvoordeHoreca bekend om hun uitgekiend assortiment van goedkope kaarsen. Ondanks de lage prijs worden geen concessies gedaan aan de kwaliteit. De gebruikte grondstoffen en productiemethodes zijn hetzelfde als bij A-merken. Het assortiment bestaat uit: navulkaarsen, Lowboy terraskaarsen, theelichten, gotische kaarsen en stompkaarsen.

Kaarsen voor de Horeca

Horeca refills

Kaarsenvoordehorecal was in 2007 één van eerste groothandels die refill kaarsen introduceerde bij de horeca. Inmiddels is dit kaarsje niet meer weg te denken van tafels en terrassen. De refills zijn verkrijgbaar in transparant en rood. Ze branden 24 uur en passen universeel in de houders van Bolsius, Q-lights en Bonfire (Sligro).
Anders dan bij sommige andere aanbieders, zijn deze refills gevuld met 100% paraffine en voorzien van het RAL-kwaliteitslabel. Zo weet u zeker dat het met de veiligheid wel goed zit. De cups zijn gemaakt van gerecycled kunststof.

Bekijk de refills van Kaarsen voor de Horeca: Klik hier

Horeca lowboys

Als er één kaars een klassieker in de horeca genoemd mag worden, is het wel de Lowboy. Deze kaars is zo populair omdat hij zowel binnen als buiten te gebruiken is en lekker lang brandt. Doordat er diverse kleuren leverbaar zijn, is er altijd een lowboy die in uw interieur past.

Bekijk de lowboys van Kaarsen voor de Horeca: Klik hier

 

Horeca theelichten

Kaarsenvoordehoreca staat voor goede kwaliteit voor een scherpe prijs.
Dat is met deze theelichten niet anders. Als u op zoek bent naar ‘veel voor weinig’, maar wel kwaliteit wenst, dan zijn deze theelichten voor u.
Verkrijgbaar met 4, 6 en 8 branduren en als Maxi theelicht.

Bekijk de theelichten van Kaarsen voor de Horeca: Klik hier

Horeca gotische kaarsen

Onmisbaar in restaurants als stijlvolle tafelverlichting. Gotische kaarsen van Kaarsenvoordehoreca staan schitterend in een mooie kandelaar, maar doen het net zo goed in een fles op de hoek van de bar. Ze branden zo’n 7,5 uur met een prachtige vlam en zijn verkrijgbaar in wit en ivoor.

Bekijk de gotische kaarsen van Kaarsen voor de Horeca: Klik hier

Horeca stompkaarsen

Stompkaarsen zijn klassieke sfeermakers. Met hun stijlvolle ivoren kleur en grote vlam stralen ze gezellige gastvrijheid uit.
De scherp geprijsde stompkaarsen van Kaarsen voor de Horeca zijn leverbaar in diverse afmetingen en voorzien van het RAL kwaliteitsmerk voor kaarsen.

Bekijk de stompkaarsen van Kaarsen voor de Horeca: Klik hier

Bestel eenvoudig in de webshop

Alle producten van Kaarsenvoordehoreca.nl worden ook door Kaarsengroothandel.com verkocht. Combineer uw favoriete horecakaars nu met rustiekkaarsen of geurkaarsen. Bestel deze voordelige horecakaarsen direct in onze webshop en profiteer ook van de beste prijs / kwaliteit-verhouding.

Andere bezoekers bekeken ook:
Refill kaarsen | Bolsius Professional kaarsen