Kaarsen leverancier

kaarsen kopen

Kaarsenleverancier Kaarsengroothandel.com

Kaarsengroothandel .com is sinds 2007 gespecialiseerd als online kaarsen leverancier. We leveren A-merken als Q-lights, Gouda en Bolsius kaarsen aan professionele gebruikers, horeca en detailhandel. Maar ook aan particulieren die veel kaarsen branden. Voor de prijsbewuste koper zijn er kaarsen van het Horeca huismerk.

Kaarsen bestellen bij dé online leverancier

De eerste kaarsen werden vanuit de garage met een busje naar horeca bedrijven in de regio gebracht. Eens per 14 dagen kwam de kaarsen leverancier (ook wel ‘kaarsenboer’) langs. Inmiddels staan de pallets kaarsen in ons magazijn en bezorgen we 5 dagen in de week, vaak binnen één werkdag na bestelling. Met de Kaarsenvoordehoreca.nl webshop waren wij de eerste kaarsen leverancier waar u online kaarsen kon bestellen. Tegenwoordig kan dat zo’n beetje overal, maar door meer dan 10 jaar ervaring bent u bij ons aan een vertrouwd adres. Bovendien vindt u nergens een groter assortiment aan kaarsen en zijn de prijzen laag.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bestellen in onze kaarsen webshop is eenvoudig en snel. Maar wij houden ook vast aan ouderwetse service. Kijk daarom op de kaarsen kopen pagina wat we kunnen betekenen als u bijvoorbeeld hele pallets kaarsen wilt kopen. Bij vragen belt u met telefoonnummer 0180-787345.


Compleet assortiment   Scherpe prijzen   Vertrouwd sinds 2007   Gratis verzending vanaf €100   Bezorging in Nederland en België.