Horeca kaarsen

Kaarsen voor de Horeca

Horeca kaarsen Groothandel

Deze kaarsen groothandel is in 2007 gestart onder de naam ‘Kaarsen voor de Horeca’. En nog altijd verkopen wij de meeste kaarsen aan horeca bedrijven. In vele restaurants en cafe’s zorgen onze kaarsen voor een gastvrije sfeer. Binnen én buiten op het terras.
Het horeca assortiment van Kaarsengroothandel is zeer omvangrijk.
We leveren kaarsen van alle Nederlandse A-merken tegen zeer scherpe prijzen.
Voor de prijsbewuste ondernemer is er het KaarsenvoordeHoreca huismerk.

Horeca kaarsen sfeer

Q-lights kaarsen is het merk dat bekend is geworden doordat ze de navulkaars (Q-lights original refills) in Nederland hebben geïntroduceerd.
Als KaarsenvoordeHoreca.nl hebben wij hier hard aan meegewerkt en vele horecabedrijven profiteren inmiddels al jaren van het gebruiksgemak van dit kaarsje, vaak in combinatie met het vierkant geribbeld glas. Inmiddels verkopen we zowel refills onder de naam van ons voordelige Kaarsen voor de Horeca huismerk.  De refills zijn leverbaar in transparant en rood. Een ruim aanbod gekleurde refill kaarsen vindt u hier van Bolsius ReLight.

horeca kaarsen Bolsius professional

Bolsius is de grootste kaarsenfabrikant van Europa en heeft een uitgebreid aanbod kaarsen voor de horeca onder de naam Bolsius Professional. Van terraskaars tot maxi theelicht, allemaal met de vertrouwde Bolsius kwaliteit.
In de Bolsius ReLight serie vindt u de populaire refill navulkaarsen en bijpassende glazen houders.
Ook de klassiekers die voorheen onder de naam Gouda Professional werden verkocht zijn nog steeds verkrijgbaar. De beroemde donkerblauwe dozen met 500 theelichten met gouden cup of 136 dinerkaarsen hebben nu de moderne uitstraling van Bolsius Professional. De kaarsen zelf zijn nog altijd van de beste kwaliteit.

Ons kaarsenvoordehoreca huismerk bestaat uit een kleine serie ‘budget kaarsen’.
Met meer dan 10 jaar ervaring in horeca kaarsen hebben we een assortiment samengesteld waarin elke veelgebruikte horecakaars voorkomt. Ondanks de lage prijs is de kwaliteit van deze producten zeer goed. Onze kaarsen worden met dezelfde grondstoffen gemaakt als die van bekende merken en hebben het RAL kwaliteitsmerk. Of u nu op zoek bent naar Lowboys, goedkope theelichtjes of een voordelig alternatief zoekt voor Bolsius of Q-lights refills. De kans is groot dat u de juiste horecakaars vindt in ons KaarsenvoordeHoreca-assortiment!