Gouda Kaarsen

Gouda kaarsen: befaamde kwaliteit sinds 1858

Gouda kaarsen worden wereldwijd geroemd om hun kwaliteit. Ruim 150 jaar geleden werd het merk bekend met stearine kaarsen die uitstekende brandeigenschappen kennen.
Later werd het Gouda waxinelicht minsten zo beroemd. In 1989 kende maar liefst 89% procent van de Nederlanders het merk Gouda kaarsen.

De gebruikte grondstoffen zijn altijd van de allerbeste kwaliteit. Daarbij zorgt ouderwets vakmanschap voor de juiste balans tussen kaarsvet en lont, met als resultaat de mooie Gouda vlam. Dankzij deze superieure kwaliteit staan Gouda kaarsen al vele jaren garant voor zorgeloos genieten van sfeervol kaarslicht met een heldere en constante vlam. Gouda kaarsen druipen of walmen niet en zijn steeds moeiteloos opnieuw aan te steken.

Gouda Kroonkaarsen

Met hun sierlijke vorm zijn de kroonkaarsen van Gouda niet alleen geschikt voor een gezellig diner, maar verdienen ze eigenlijk ook een prominente plaats in de woonkamer. Dankzij hun geribde voet passen zij in vrijwel iedere houder.

De kroonkaarsen van Gouda staan al jaren bekend om hun brandkwaliteit;
ze hebben een heldere constante vlam en walmen en druipen niet, zodat u zorgeloos kunt genieten van sfeervol kaarslicht!

Bekijk de Gouda kroonkaarsen: Klik hier

Gouda waxinelichten

De enige èchte waxinelichten zijn natuurlijk die van Gouda . Ze zijn duidelijk te herkennen aan het gouden cupje.
Een teken van kwaliteit: ze branden namelijk het beste van alle theelichten.

Verkrijgbaar in 4 varianten: 4,5-uur, 6-uur, 8-uur, en maxilichten van 10 uur.
Herkenbaar aan het gouden cupje

Bekijk de Gouda waxinelichten: Klik hier

Gouda kaarsen kopen bij Kaarsen Groothandel

Het assortiment van Gouda kaarsen bestaat uit klassieke producten als kroonkaarsen en waxinelichten. Kaarsen Groothandel levert het volledige assortiment kaarsen van Gouda aan de detailhandel en aan grootverbruikers. Gouda kaarsen kopen bij Kaarsen Groothandel doe je makkelijk online in onze webshop. Wij leveren snel en voordelig. Bezorging is gratis vanaf € 100,-.  Maak gebruik van gemak én een scherpe prijs voor een topproduct bij Kaarsengroothandel.com.

Andere bezoekers bekeken ook:
Bolsius Kaarsen | Stearine kaarsen