Bolsius Kaarsen

Bolsius kaarsen

Het Nederlandse Bolsius bestaat sinds 1870 en is de grootste kaarsenproducent van Europa. Het merk heeft een zeer goede naamsbekendheid. Dat blijkt uit het feit dat het merk in meer dan 50 landen verkocht wordt. Consumenten waarderen de kwaliteit en het grote assortiment. Er is een enorme keuze in Bolsius kaarsen, of u nu op zoek bent naar rustieke kaarsen, theelichtjes of iets specifieks als kaarsen met drie lonten. Bent u op zoek naar een Bolsius kaarsen groothandel? Bij Kaarsen Groothandel bent u voor het gehele Bolsius assortiment aan het juiste adres. Wij leveren alle artikelen van Bolsius, Bolsius Aromatic geurkaarsen en Bolsius Professional horecakaarsen.

shine-rustic-pillar-candles-portrait

Nieuwe serie rustiekkaarsen: Bolsius Shine

Een laagje mist boven het gras, een mooie zonsondergang, een kleurrijke vlinder die zo maar voorbij vliegt. Het is geen wereldnieuws dat de natuur een bron van schoonheid is. Toch blijven we ons er wél nog steeds over verwonderen. Daarom zijn onze vernieuwde rustiekkaarsen geïnspireerd door kleuren en texturen van de natuur. Zonder palmolie of dierlijk vet, met plantaardige wax uit Europa en een katoenen lontje. En dan nog een pluspunt: onze nieuwe rustiekkaars brandt nóg langer dan die al deed.

Bekijk alle producten uit de Shine serie van Bolsius: Klik hier
vierkantsingle

Bolsius gaat voor duurzaam: Mission Green

Al sinds 1870 inspireert Bolsius magische momenten met hun producten.
Met passie voor kaars en geur, en oog voor kwaliteit garandeert Bolsius een perfecte vlam en een fantastische geurbeleving.
Bolsius ontwikkelt producten met liefde voor mens, dier en planeet. Daarom worden alle kaarsen geproduceerd in Europa en is het gebruik van dierlijk vet geminimaliseerd.
Bolsius is bewust duurzaam bezig. ‘Mission Green‘ is geen loze kreet.
Om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden pioniert de fabrikant met olijf- raapzaad- of zonnebloemolie uit Europa en natuurlijke extracten. Daarbij wordt er gekozen voor recyclebare materialen, een katoenen lont en een minimaal gebruik van plastic.

true magic

Bolsius bestaat 150 jaar! Vier het met mee met True Magic

De beweging van een vlammetje, geuren die je van alles doen herinneren – al 150 jaar prikkelen we de zintuigen. Die magie hebben we gevat in onze feestcollectie met warme, kruidige geuren en metallic kleuren. Gemaakt met liefde voor mens en natuur, dus ook voor jou en iedereen die je lief hebt.

Onze True Magic geurproducten met de geur ‘Spicy Cinnamon’ bevatten geen palmolie en dierlijk vet, wél plantaardige wax en natuurlijke extracten. Onze 150e verjaardag editie is volledig ontworpen in zwart met goud. Zo kan je jouw interieur laten sprankelen en haal de magie van de natuur in huis.

True magic Geuren | True Magic rustiekkaarsen

Bolsius assortiment

Bolsius kaarsen online bestellen in de webshop

Kaarsen Groothandel biedt iedere leverbare kaars van Bolsius aan in de webshop. Op zoek naar tafelkaarsenstompkaarsen of kaarsen in glas? Wij bieden de producten aan in onze webshop. Elk seizoen kent specifieke producten, zoals vlamschalen en citronellakaarsen voor in de zomer en geurkaarsen en rustieke kaarsen voor in de herfst en in de winter. Als groothandel bieden wij niet alleen Bolsius kaarsen aan, maar zijn wij ook leverancier van de kaarsenmerken Q-Lights , Gouda en KaarsenvoordeHoreca. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de soort kaarsen die de sfeer uitstralen waar je naar op zoek bent? Neem dan contact op met Kaarsengroothandel.com

Andere bezoekers bekeken ook:
Geurkaarsen | Gouda kaarsen kopen | Lowboy kaars | Kaarsen kopen