Bolsius Professional

Bolsius kaarsen voor de horeca

Het Bolsius Professional assortiment bestaat uit een ruime keuze in horecakaarsen. Deze kaarsen worden veelal gebruikt in restaurants, café’s en op terassen.
Het ruime assortiment, in combinatie met de vertrouwde Bolsius-kwaliteit, zorgt voor sfeer in talloze horecabedrijven.
Ook woonwinkels en andere aanbieders van sfeerartikelen vinden hier producten van hun gading
Het populaire ReLight -concept bestaat uit houders waarin navulkaarsen (refills) branden. Er zijn diverse houders voor binnen en buiten en de refills zijn in vele kleuren leverbaar.

bolsiusprofessionalverpakking

Bolsius Professional

Met de kaarsen van Bolsius Professional creëert u de perfecte sfeer in uw zaak.
Horecagasten blijven langer zitten bij echt kaarslicht blijkt uit een recent onderzoek van Multiscope onder meer dan duizend horecagasten in opdracht van Bolsius Professional. Die langere aanwezigheid stimuleert het bestellen van een extra glas wijn of dessert. ‘Echt kaarslicht zorgt voor een positievere ervaring en draagt op die manier bij aan een hogere omzet.

Samen zetten we iets bijzonders op tafel
Relight

Bolsius Relight®

Het Relight® concept combineert stijl met gebruiksgemak. Deze stijlvolle houders zijn gemakkelijk te vullen met onze speciale Relight® navullingen, die in vele kleuren verkrijgbaar zijn. Past perfect in ieder interieur!

Bekijk alle producten uit de Relight® serie van Bolsius: Klik hier
Pillar

Bolsius Professional Pillar candles

Stompkaarsen bieden een lange brandduur en zijn gemakkelijk opnieuw aan te steken. Avond na avond. Met hun mooie grote vlam en zachte licht brengen zij sfeer op elk moment. De kaarsen zijn in verschillende afmetingen en twee kleuren leverbaar, zodat u makkelijk kunt combineren en variëren.

Bekijk de stompkaarsen van Bolsius Professional: Klik hier

Bolsius Professional tafelkaarsen

Tafelkaarsen versterken een stijlvolle inrichting en verhogen de sfeer aan een formele tafel. Het gebruik ervan is een gastvrij gebaar dat uw gewaarde gasten  zich echt welkom doet voelen.

Bekijk alle tafelkaarsen van Bolsius Professional: Klik hier
Tealights

Bolsius Professional Theelichten

Theelichtjes zijn een geliefd product in de horeca. Bolsius theelichtjes bieden een prachtige vlam, stabiel brandgedrag en een betrouwbare brandtijd. Bent u op zoek naar de vroegere Gouda waxinelichten met gouden cup? Ook deze vindt u in het Bolsius Professional assortiment.

Bekijk de theelichten van Bolsius Professional: Klik hier

Bolsius horecakaarsen online bestellen

Kaarsen Groothandel levert alle kaarsen van Bolsius Professional snel vanuit de webshop. Of het nu gaat om Twilights terraskaarsen, theelichten of gotische kaarsen, we zorgen ervoor dat het snel bij de klant is. Producten die op voorraad zijn worden dezelfde  (werk)dag nog verzonden (mits voor 12:00 besteld). Als we het product moeten bestellen duurt het nooit langer dan een week voor de kaarsen bezorgd worden.

Andere bezoekers bekeken ook:
Kaarsen voor de Horeca | Refills & Houders