Bolsius Professional

Bolsius kaarsen voor de horeca

Het Bolsius Professional assortiment bestaat uit een ruime keuze in horecakaarsen. Deze kaarsen worden veelal gebruikt in restaurants, café’s en op terassen.
Het ruime assortiment, in combinatie met de vertrouwde Bolsius-kwaliteit, zorgt voor sfeer in talloze horecabedrijven.
Ook woonwinkels en andere aanbieders van sfeerartikelen vinden hier producten van hun gading
Het populaire ReLight -concept bestaat uit houders waarin navulkaarsen (refills) branden. Er zijn diverse houders voor binnen en buiten en de refills zijn in vele kleuren leverbaar.

bolsiusprofessionalverpakking

Bolsius Professional in een nieuw jasje

Net als de Gouda Professional producten verdwijnen nu ook de karakteristieke donkergroene verpakkingen van Bolsius Professional uit ons aanbod.
Het gehele Professionele assortiment wordt nu aangeboden onder de merknaam Bolsius Professional en voorzien van een frisse nieuwe verpakking met duidelijke productinformatie.
Zo vindt u eenvoudig uw vertrouwde producten terug in onze webshop.

Samen zetten we iets bijzonders op tafel

Bolsius Professional assortiment

Bolsius horecakaarsen online bestellen

Kaarsen Groothandel levert alle kaarsen van Bolsius Professional snel vanuit de webshop. Of het nu gaat om Twilights terraskaarsen, theelichten of gotische kaarsen, we zorgen ervoor dat het snel bij de klant is. Producten die op voorraad zijn worden dezelfde  (werk)dag nog verzonden (mits voor 12:00 besteld). Als we het product moeten bestellen duurt het nooit langer dan een week voor de kaarsen bezorgd worden.

Andere bezoekers bekeken ook:
Kaarsen voor de Horeca | Refills & Houders