Bolsius Geurkaarsen

Bolsius Geurkaarsen, wax melts en geurstokjes

Bolsius is al jarenlang  specialist in geurkaarsen. Door mee te gaan in nieuwe trends, zonder daarbij de klassiekers te vergeten, is er voor iedereen een favoriete Bolsius geur!
De producten worden gemaakt met natuurlijke extracten  en zijn ontwikkeld met de expertise van Franse geurhuizen.

Maak kennis met de iconische geuren van Bolsius True Scents, of kies voor de beleving van speciale series als ‘Around the World’ of  ‘True Joy’.

True_scents

Pure en iconische geuren: True Scents

Van all time favourite klassiekers tot aan nieuwe trendy geuren: de True Scents collectie heeft ze allemaal. Met natuurlijke extracten en oog voor kwaliteit, zodat u zo lang mogelijk van uw favoriete geur geniet. Of u nu vanille-, granaatappel-, lavendel- of magnolia-fan bent … wat u ziet is wat u ruikt!

In de True Scents collectie combineert Bolsius iconische geuren met natuurlijke extracten. Van geurglazen tot geurstokjes, theelichten, stompkaarsen en kleine geurkaarsjes.

Bekijk de producten uit de True Scents serie van Bolsius: Klik hier
true freshness

Haal de frisse lucht van de natuur in huis: True Freshness

Een fris huis betekent een frisse start van de dag. Onze collectie van geurkaarsen, geurstokjes en geurtheelichten doet dat en meer. Met de toevoeging van de FRESHPLEX™ technologie neutraliseren onze geurverspreiders ook vieze geurtjes. Zonder palmolie en dierlijk vet, met Europese plantaardige wax, een katoenen lontje en natuurlijke extracten. Zo breng je de frisse geur van de natuur in huis.

Bekijk de producten uit de True Freshness serie van Bolsius: Klik hier
True_love

Gemaakt met liefde voor de liefde: True Love

De Bolsius True Love producten zijn gemaakt met liefde voor mensen en planeet. Dus geen dierlijk vet, wel Europese plantaardige wax en natuurlijke extracten. Een speciaal cadeautje om jezelf of je lievelingsmensen te verwennen. Geniet van de warme, liefdevolle geur van zongerijpt fruit, delicate witte bloemen en zachte kokosnoot.

Bekijk de producten uit de True Love serie van Bolsius: Klik hier

Geïnspireerd op kleine geluksmomenten: Accents

Thuis is de plek waar we ons het meest op ons gemak voelen. De plek waar we de kleine geluksmomenten in het leven omarmen en vieren. De geuren van Bolsius Accents zijn geïnspireerd op deze kleine momenten. Elke geur heeft haar eigen karakter en roept emoties op die de kleine dingen in het leven een beetje mooier maken. Ontdek de 10 geuren van onze Bolsius Accents collectie.

Bekijk de producten uit de Accents serie van Bolsius: Klik hier
Around_the_world

Thuis een wereldreis maken: Around the World

Geuren zijn sfeerbepalend in huis. Net zoals muziek is geur een emotie en kan het een stemming versterken. Maar ook is geur vaak een herinnering. Wist u dat het ruiken van een specifieke geur u precies weer terug naar dat moment kan brengen? Denk aan reizen die u heeft gemaakt en in uw geheugen gegrift staan. Van Parijs tot IJsland tot Indonesië. Neem degene die dicht bij u staan mee op die reis en beleef samen dat speciale moment opnieuw door de geuren van Fragrances around the World van Bolsius.

Bekijk de producten uit de Around the World serie van Bolsius: Klik hier
True_joy

Beleef de schoonheid van de natuur: True Joy

Deze collectie is een eerbetoon aan de schoonheid van de natuur in kleur, vorm en geur.

Bekijk de producten uit de True Joy serie van Bolsius: Klik hier
True_glow

Samen de wonderen van de winter vieren: True Glow

Stel je de frisse groene geur van dauwdruppels voor op ijzige winterbladeren, vermengd met warme houtachtige tonen van ceder en amber. Het winterbos is een ervaring voor meerdere zintuigen. Met onze feestelijke collectie True Glow combineren we de essentie van winterbossen met de silhouetten van het bos. Om samen de wonderen van de winter te vieren

Bekijk de producten uit de True Glow serie van Bolsius: Klik hier

Bolsius geurkaarsen bestellen bij Kaarsen Groothandel

Het volledige assortiment van Bolsius geurkaarsen bestel je eenvoudig en voordelig online bij onze groothandel. Ideaal voor kleinere winkels die deze producten willen verkopen, maar geen grote voorraad wensen aan te schaffen. Wij leveren desgewenst ook originele Bolsius presentatiemeubels om de kaarsen in stijl aan uw klanten te presenteren.

Andere bezoekers bekeken ook:
Rustieke bolkaarsen | Gouda kaarsen | SfeerlichtenKaarsen kopen