Betalingsmogelijkheden

Betaalmethodes

iDeal

iDEAL is de meest gebruikte en veilige betaalmethode voor online betalingen. Er worden geen transactiekosten gerekend. Zit u bij een bank die internetbankieren aanbiedt, dan kunt u bijna altijd gebruikmaken van iDEAL. Tijdens het iDEAL-betaalproces kiest u uw eigen bank. Als de betaling is geslaagd, nemen we uw order direct in behandeling.

Creditcard

Wij accepteren alle VISA, Mastercard, Maestro en American Express creditcards. We rekenen geen transactiekosten voor creditcardbetalingen. Zodra de betaling geautoriseerd is nemen we uw order in behandeling. Meestal worden de gegevens binnen enkele minuten geverifieerd, in een enkel geval kan hier maximaal één dag overheen gaan.

Paypal

Met PayPal betaalt u veilig en gemakkelijk. Kaarsenwebshop.com rekent geen transactiekosten voor betaling via PayPal. Uw bestelling is binnen een paar seconden betaald. Als de betaling is geslaagd, nemen we uw order direct in behandeling.

Bancontact (BE)

Bancontact is een veilige en gemakkelijke manier van online betalen. U rekent af in de vertrouwde internet-betaalomgeving van uw eigen bank. Er worden geen transactiekosten berekend. Als de betaling is geslaagd, nemen we uw order direct in behandeling.

Vooruitbetaling per bank

Wanneer u niet online wilt afrekenen, kiest u voor ‘vooruitbetaling per bank’. We sturen u vervolgens de betaalgegevens per e-mail zodat u het verschuldigde bedrag naar ons kunt overmaken. Aan vooruitbetaling per bank zijn geen transactiekosten verbonden. Uw bestelling wordt in behandeling genomen zodra uw betaling ontvangen is. Door de tijd die het overschrijven van het bedrag kost, kan het één of meerdere dagen kosten om uw bestelling te verwerken

Contant betalen bij afhalen

Als u de bestelling komt afhalen bij ons magazijn in Nuenen (dit kan uitsluitend op afspraak!), kunt u ook contant betalen. Neem svp het bedrag gepast mee. We hebben geen wisselgeld beschikbaar. Het is niet mogelijk om bij ons te pinnen.