Betalingsmogelijkheden

Betaalmethodes

iDeal

iDEAL is de meest gebruikte en veilige betaalmethode voor online betalingen. Er worden geen transactiekosten gerekend. Zit je bij een bank die internetbankieren aanbiedt, dan kun je bijna altijd gebruikmaken van iDEAL. Tijdens het iDEAL-betaalproces kies je je eigen bank. Als de betaling is geslaagd, nemen we je order direct in behandeling.

Creditcard

Wij accepteren alle VISA, Mastercard, Maestro en American Express creditcards. We rekenen geen transactiekosten voor creditcardbetalingen. Zodra de betaling geautoriseerd is nemen we je order in behandeling. Meestal worden de gegevens binnen enkele minuten geverifieerd, in een enkel geval kan hier maximaal één dag overheen gaan.

Paypal

Met PayPal betaal je veilig en gemakkelijk. Kaarsenwebshop.com rekent geen transactiekosten voor betaling via PayPal. Je bestelling is binnen een paar seconden betaald. Als de betaling is geslaagd, nemen we je order direct in behandeling.

Bancontact (BE)

Bancontact is een veilige en gemakkelijke manier van online betalen. Je rekent af in de vertrouwde internet-betaalomgeving van je eigen bank. Er worden geen transactiekosten berekend. Als de betaling is geslaagd, nemen we je order direct in behandeling.

KBC / CBC

Met KBC online of CBC online kun je als Belgische klant veilig en gemakkelijk betalen. Je rekent af in de vertrouwde internet-betaalomgeving van je eigen bank. Er worden geen transactiekosten berekend. Als de betaling is geslaagd, nemen we je order direct in behandeling.

Belfius Direct (BE)

Met Belfius Direct Net kun je als Belgische klant veilig en gemakkelijk betalen. Je rekent af in de vertrouwde internet-betaalomgeving van je eigen bank. Er worden geen transactiekosten berekend. Als de betaling is geslaagd, nemen we je order direct in behandeling.

Vooruitbetaling per bank

Wanneer je niet online wilt afrekenen, kies je voor ‘vooruitbetaling per bank’. We sturen je vervolgens de betaalgegevens per e-mail zodat je het verschuldigde bedrag naar ons kunt overmaken. Aan vooruitbetaling per bank zijn geen transactiekosten verbonden. Je bestelling wordt in behandeling genomen zodra je betaling ontvangen is. Door de tijd die het overschrijven van het bedrag kost, kan het één of meerdere dagen kosten om je bestelling te verwerken

Contant betalen bij afhalen

Als je de bestelling komt afhalen bij ons magazijn in Ouderkerk a/d IJssel, kun je ook contant betalen. Neem svp het bedrag gepast mee. We hebben geen wisselgeld beschikbaar. Het is niet mogelijk om bij ons te pinnen.